ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Όταν δεν βγαίνουν εφημερίδες μια μέρα, τα σάιτ δεν ξέρουν τι να γράψουν!..


Αντώνης Δελλατόλας: Ακόμα δεν έχουμε δει ένα σχέδιο ενίσχυσης των εντύπων -
 Συμφωνεί και προσυπογράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Με την αύξηση της τιμής του χαρτιού οι εφημερίδες έχουν επιβαρυνθεί σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και χρειάζονται άμεσα βοήθεια από την Πολιτεία, υποστήριξε με ραδιοφωνικό σχόλιό του ο Αντώνης Δελλατόλας. Ακόμα δεν έχουμε δει ένα σχέδιο ενίσχυσης του έντυπου Τύπου, σαν αυτό που εφαρμόστηκε στη Γαλλία από τον Μακρόν, είπε ο εκδότης του Ποντικιού και αναφέρθηκε με ονόματα: «Πέτσας ήρθε, Πέτσας έφυγε, ένας ήρθε και έφυγε σε δύο μέρες, ετούτος εδώ, που τον βλέπω και δεν πάει άσχημα, κανένας δεν έχει εισάγει μια πρόταση γι’ αυτό το θέμα» είπε στην εβδομαδιαία παρουσία του (κάθε Πέμπτη) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου (Real fm), ο οποίος συνηγόρησε, με ένα «συμφωνώ και προσυπογράφω».
Ο Δελλατόλας αναφέρθηκε στη σημασία τού Τύπου και στην υπεροχή του σε δημοσιογραφική δουλειά έναντι του Διαδικτύου. «Όταν δεν βγαίνουν οι εφημερίδες μια μέρα όλα αυτά τα σάιτ που βλέπεις δεν ξέρουν τι να γράψουν» είπε, ενώ υποστήριξε ότι και τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα τροφοδοτούνται από τα κυριακάτικα φύλλα. Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος: «Πιάσε δέκα σάιτ, τα μεγάλα της χώρας μεταξύ αυτών και το real.gr που είναι ειδησεογραφικό. Πολλά ρεπορτάζ είναι από τη φόρα τού Σαββατοκύριακου που δίνουν οι εφημερίδες».
- από το Harddog