ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΡIΖΑ: Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό


«Νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού»

Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι ο Γιώργος Γεωργαντάς παιρνει τη θέση του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αντικαθιστώντας τον Σπήλιο Λιβανό ο οποίος καρατομήθηκε μετά τους επίμαχους διαλόγους με τον Πέτρο Δούκα (...- είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους - ήταν εποποιΐα κα) μετά τις καταστροφικές φωτιές στην Ηλεία το 2007.
Η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ο κ. Γεωργαντάς «φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις».
Σε βίντεο από βλέπουμε τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά το 2012 να δίνει σχετικές οδηγίες σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ:
«...καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…»


Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για «νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού» καταλήγοντας: «Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό. Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους».