ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

«Φερέφωνο του Μητσοτάκη η Καθημερινή»


Επίθεση στην εφημερίδα «Καθημερινή» εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, διαψεύδοντας παράλληλα οποιαδήποτε πιθανότητα συγκυβέρνησης με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας του ομίλου Αλαφούζου, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός απέρριψε το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με την Ελληνική Λύση.
Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε την «Καθημερινή» ως «μία παλιά, καλή, παραδοσιακή εφημερίδα που έγινε φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου και του πρωθυπουργού», προσθέτοντας: «Και το λέω έτσι γιατί διάβασα στις 7 Φεβρουαρίου να λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να συγκυβερνήσει με την Ελληνική Λύση. Αυτό είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με διαρροές».
«Αυτό που δεν είπε είναι ότι εμείς δεν θέλουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και το έχουμε δηλώσει. Δεν θα συγκυβερνήσουμε ποτέ με αυτή τη ΝΔ, η οποία κάνει τα αντίθετα απ΄ ό,τι έχει πει» ξεκαθάρισε ο κ. Βελόπουλος και επισήμανε ότι στο δημοσίευμα δεν αποσαφηνίζεται το σενάριο συγκυβέρνησης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ.
«Πραγματικά η ΝΔ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» έκρινε και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του πρώην υπουργού και συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Χουλιαράκη, στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάνοντας λόγο για υπόγεια συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.
- από documentonews