ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Γιατί συνελήφθη και πάλι ο Μένιος Φουρθιώτης


Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης την περιοχή του Περιστερίου, ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Η ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων».
Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.
ΥΓ Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την συνέντευξη του Μένιου Φουρθιώτη στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο σταθμός του ALPHA αποφάσισε να την ακυρώσει. Υπενθυμίζεται ότι την είδηση για παραχώρηση της συνέντευξης έκανε γνωστή, χθες, ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.