ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Λόγω των Αριστερών του φρονημάτων...


Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο. Ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον παλιό άσο και πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, και ο οποίος σήμερα είναι προπονητής του Θεσπρωτού.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει χαρακτηριστικά προς τον Ρότσα “αυτός είναι ο άνθρωπος που είχα φωτογραφία πάνω από το κρεβάτι μου”.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα εξήγησε πώς έμεινε έξω από την εθνική ομάδα της Αργεντινής που κατέκτησε το μουντιάλ του 1978 λόγω των αριστερών του φρονημάτων.
Ο Τσίπρας ανάρτησε στο fb βίντεο όπου συνομιλεί με τον Ρότσα και έγραψε:
Στην περιοδεία μου στην Ήπειρο, είχα μια απρόσμενη συνάντηση με τον παλιό άσο και πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος σήμερα είναι προπονητής του Θεσπρωτού.
Ένας από τους πιο αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού - του εκμυστηρεύτηκα ότι είχα φωτογραφία του πάνω από το κρεβάτι μου. Θυμήθηκα την πρώτη φορά που πήγα, μικρό παιδί τότε, στο γήπεδο της Λεωφόρου για να παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ομάδα απέναντι στον Πανιώνιο, με τον Ρότσα να βρίσκεται απέναντι στον Σαραβάκο.
Με τον Χ.Ρ. Ρότσα συζητήσαμε τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και ειδικά οι ομάδες της επαρχίας, όσο και για τον Παναθηναϊκό της δεκαετίας του '80, για το φαινόμενο του Λιονέλ Μέσι αλλά και για τις διώξεις των Αριστερών στην Αργεντινή του Βιντέλα.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μού διηγήθηκε πώς έμεινε έξω από την Εθνική ομάδα της Αργεντινής που κατέκτησε το μουντιάλ του 1978 λόγω των Αριστερών του φρονημάτων.