ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

«Ανώνυμες φήμες»


Κάπου εδώ να πούμε στον Αδωνι Γεωργιάδη ότι ούτε ο Αντ. Κανάκης είναι υπουργός Πολιτισμού ούτε η Λ. Μενδώνη σατιρική εκπομπή. Και ας τα αφήσει αυτά ότι «από την κ. Μενδώνη προφανώς ο Κανάκης οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη!» (με το σκεπτικό ότι «αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια, πώς θα μπορούσε να ξέρει η κ. Μενδώνη για τον Λιγνάδη;»).
Η κ. Μενδώνη θα όφειλε πρώτη να έχει ζητήσει μια γενναία δημόσια συγγνώμη από τον χώρο του θεάτρου, από τους μάρτυρες που τόλμησαν να μιλήσουν και από όσους αποκαλύψαμε τότε τα γεγονότα. Κι όμως τότε η ίδια καταρχάς μας διέψευδε μιλώντας για «ανώνυμες φήμες» και δεν έβαλε ποτέ έστω έναν συνεργάτη της να μας ζητήσει διευκρινίσεις για ό,τι γράφαμε. Κι είναι υπουργός, όχι σατιρική τηλεπερσόνα. Αλλά, θα μου πεις, από σατιρική τηλεπερσόνα υπουργός, ένας Καρατζαφέρης δρόμος.
Ν.ΧΑΤΖ. / ΕφΣυν