ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Πρώην εργαζόμενη του Ράδιο Αρβύλα: “Όλοι ήξεραν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε”


Πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την υπόθεση της δημοσιοποίησης πορνογραφικού υλικού πρώην συντρόφου του. Η νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τα κοινωνικά δίκτυα και την υπογράφει η Μ.Π., πρώην εργαζόμενη στην εκπομπή των “Ράδιο αρβύλα” που κάνει λόγο για απρεπή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου  Η Μ.Π. περιγράφει τον κακοποιητή δημοσιογράφο ως “γλοιώδη”, “παρενοχλητικό”, που όπως λέει “όλοι ήξεραν ότι την πέφτει σε ο,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς”!
Στη συνέχεια η πρώην εργαζόμενη στην εκπομπή των “Ράδιο αρβύλα” αναφέρεται στην προσωπική της εμπειρία που είχε με τον Στάθη Παναγιωτοπουλο: