ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Οργισμένος ο Τσιόδρας με τις δηλώσεις Γκάγκα


Σφόδρα ενοχλημένος με τις δηλώσεις της Μίνας Γκάγκα, η οποία προσπάθησε να υποβαθμίσει τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα και τα συμπεράσματά της είναι ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, εμφανίστηκε κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, να σχολιάζει αρνητικά τη μελέτη σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στην κυβερνητική εντολή για απαξίωσή της, υποστηρίζοντας ότι η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα «έχει αδυναμίες».
Όπως είπε η Μίνα Γκάγκα: «Δεν θέλω να κάνω ένα σχόλιο για ένα επιστημονικό άρθρο που έχει αδυναμίες και στα δεδομένα του και στον τρόπο που εξηγούνται. Είναι σχετικά λίγα», είπε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, προκαλώντας τη σφοδρή ενόχληση του Σωτήρη Τσιόδρα.
Όπως αναφέρει και η στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής», ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την τοποθέτηση Γκάγκα καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας άδειασε στεγνά τη μελέτη.
«Τούτο δεν είναι καθόλου αμελητέο για έναν καθηγητή του διαμετρήματος Τσιόδρα ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα και όπως έμαθα, ο καθηγητής ενοχλήθηκε σφόδρα με την αντισυναδελφική τοποθέτηση της Γκάγκα», αναφέρει η εφημερίδα.