ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση Μαρινάκη στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα


Τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας και συγκεκριμένα η ανακοίνωση ότι η πληρότητα των γηπέδων μπορεί να φτάσει μόνο μέχρι 10%, ένωσαν τους μεγάλους του ποδοσφαίρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) σε μία γραμμή αντίδρασης για τις κυβερνητικές εξαγγελίες.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει την έντονη δυσφορία του για τα νέα μέτρα που θέτουν περιορισμούς στα γήπεδα. Μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ομάδας μιλά για άδικη απόφαση και καλεί άμεσα την κυβέρνηση και την αρμόδια επιτροπή λοιμωξιολόγων να την πάρουν πίσω.
«Σεβόμαστε απόλυτα όλα τα μέτρα που θα διαφυλάξουν την κοινωνία, όμως στεκόμαστε άφωνοι μπροστά σε αποφάσεις που καταδικάζουν σε λουκέτο τα γήπεδα, διότι αυτό είναι το 10%, λουκέτο, καθώς λειτουργικά αυτό σημαίνει για τις ΠΑΕ το 10%» επισημαίνει ο Ολυμπιακός.
«Τους καλούμε να επανεξετάσουν άμεσα τα συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία αφ’ ενός δημιουργούν δυο μέτρα και δυο σταθμά και αφ’ετέρου είναι απορίας άξιο πως προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο από την πανδημία, καθώς επιλέγεται για ακόμη μια φορά να κλείσουν τα ανοιχτά γήπεδα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται ανοιχτοί οι κλειστοί χώροι που συνωστίζονται χωρίς περιορισμούς χιλιάδες άτομα, σε συναυλίες, θέατρα, χώρους εστίασης, νυχτερινά κέντρα, μπαρ κλπ. Ακριβώς όπως έγινε και στο παρελθόν με τη σιωπή να κυριαρχεί στα άδεια ποδοσφαιρικά γήπεδα, όταν λίγο πιο πέρα είχαμε συναυλίες με χιλιάδες άτομα…» τονίζει ο Ολυμπιακός.
Οπως αναφέρει η ΑΥΓΗ η ανακοίνωση αν και εκδόθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, εντούτοις φαίνεται ότι είχε την απόλυτη έγκριση του Βαγγέλη Μαρινάκη.