ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Θετικοί στον κορωνοϊό Λαζόπουλος και Θεοφάνους


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο με ανάρτησή του στα social media. Μάλιστα, ο Λαζόπουλος, στην ανάρτησή του κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων μέτρων της κυβέρνησης και τις 3 Ιανουαρίου, που όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινούσαν να ισχύουν, προτού η «έκρηξη» κρουσμάτων της Τρίτης αλλάξει τα πλάνα της κυβέρνησης.
«Γεια σας. Αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις 2 τελευταίες ημέρες ενημερώνω κι εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό!», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε ανάρτησή του στο Instagram.
«Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα! Περαστικά σε όλες και σε όλους!!! Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι!!», προσθέτει ο 65χρονος ηθοποιός. 
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media.
«Πόσο θα ήθελα να ήμουν ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου τέτοιες γιορτινές μέρες αλλα… ούτε οικογενειακά, ούτε στο @cash ΑΘΗΝΑ ούτε @savoy ΛΕΜΕΣΟΣ. Μόνο υπνοδωμάτιο και #enatragoudiakoma 31/12 Και καραντίνα. Ο Covid δεν κάνει εξαιρέσεις. Ευτυχώς τριπλά εμβολιασμένος!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ», έγραψε χαρακτηριστικά.