ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Τόση ανοησία πιά;


Έχει χαθεί το μέτρο. Δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του Κάρολου Παπούλια; Αν πάρουμε στα σοβαρά τις ανακοινώσεις της Ν.Δ και του ΚΙΝΑ.ΛΛ, όχι. Γιατί; Μα, γιατί δεν είχε αποδοκιμάσει τους «τραμπούκους» που ματαίωσαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου το 2011 στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Κ. Παπούλια.
Με την ίδια λογική λοιπόν ρωτάμε: 
  • Δικαιούνταν το ΠΑΣΟΚ να εκφράσει τα συλλυπητήρια του όταν πέθανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής; Όχι φυσικά. Γιατί; Μα, γιατί ο ιδρυτής του κόμματος Ανδρέας Παπανδρέου είχε περιγράψει τη μεταπολίτευση ως «αλλαγή νατοϊκής φρουράς», θεωρούσε τον Καραμανλή άνθρωπο των Αμερικανών και υπηρέτη του μεγάλου κεφαλαίου και τον είχε εξαπατήσει γιατί ενώ είχε δεσμευτεί ότι θα τον προτείνει για δεύτερη θητεία στην προεδρία της Δημοκρατίας, αυτός επέλεξε τον Χρήστο Σαρτζετάκη.
  • Δικαιούνταν η Νέα Δημοκρατία να εκφράσει τα συλλυπητήρια της όταν πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου; Όχι βεβαίως. Γιατί; Μα, γιατί τον είχε χαρακτηρίσει λαϊκιστή, αριστεριστή, κλέφτη, ολετήρα, αρχηγό της 17 Νοέμβρη.
  • Δικαιούνταν το ΠΑΣΟΚ να εκφράσει τα συλλυπητήρια του όταν πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης; Σε καμία περίπτωση. Ήταν ο αποστάτης του 65, ο Εφιάλτης για τη δημοκρατία, όπως τον είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο άνθρωπος που οργάνωσε την παραπομπή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στο Ειδικό Δικαστήριο.