ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η Ν.Δ. κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι έπαθε... ΣΥΡΙΖΑ


H πρώτη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ υπό τη νέα του ηγεσία αποτελεί γεγονός. Οι νουθεσίες και τα «καλοπιάσματα» εκ μέρους κυβερνητικών κύκλων προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, με σκοπό το ΠΑΣΟΚ να έχει μια ήπια και χλιαρή αντιμετώπιση προς τη Ν.Δ. δεν φαίνεται να πιάνουν τόπο. Κι αυτό διότι από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν εκπτώσεις από τη γραμμή της υπεύθυνης αλλά και σκληρής προγραμματικής αντιπολίτευσης, με κριτική και προτάσεις για τις παραλείψεις της κυβέρνησης.
Αποτέλεσμα αυτής της στάσης ήταν από το μέγαρο Μαξίμου να διαρρεύσει δυσαρέσκεια για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη την προπαραμονή των Χριστουγέννων και ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση σε σχέση με το πρώτο πακέτο μέτρων για την ανάσχεση της παραλλαγής Ομικρον.
Μάλιστα, από την κυβέρνηση, προκειμένου να απαξιώσουν το είδος της αντιπολιτευτικής κριτικής που ασκούσε το κόμμα της Κεντροαριστεράς, επιχείρησαν να το ταυτίσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι σαν να διαβάζεις τις γενικόλογες και καταγγελτικές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ»
- από ρεπορτάζ του Δ. Κουκλουμπέρη στην EφΣυν