ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Τι είχε προτείνει ο Μητσοτάκης στον Παπαχελά


Παρακολουθώ με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες την αγαπημένη εφημερίδα του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα. Αναφέρομαι στην ιστορική «Καθημερινή», της οποίας ηγείται ο πολύπειρος δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος είναι από τους λίγους του χώρου, που εμπιστεύεται και εκτιμά απεριόριστα ο Μητσοτάκης. Οι δύο τους τα έλεγαν πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος. Ήταν τέτοια η εκτίμηση που ο τελευταίος είχε προτείνει στον Παπαχελά, να αναλάβει υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνησή του. 
Εσχάτως η εφημερίδα που διευθύνει ο στενός φίλος από την εποχή του Κολεγίου του πρωθυπουργού, έχει αρχίσει να ασκεί κριτική (και μάλιστα έντονη, κυρίως στην αρθρογραφία της) στην κυβέρνηση του Κυριάκου. Και δεν μιλάμε για κουτουρού κριτική, αλλά απ’ αυτήν που θα ζήλευε ο Ψυχάρης στις δόξες του. 
Είναι προφανές ότι στο Μαξίμου, δεν ενοχλούνται από τα όσα διαβάζουν καθημερινά από τη ναυαρχίδα του Φαλήρου. Απεναντίας θα έλεγα, ως φανατικοί αναγνώστες, αντιμετωπίζουν τα γραφόμενα, ως σύμβουλές, προκειμένου να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα». 
Το γεγονός ότι οι συνεργάτες του προέδρου Κυριάκου, εξακολουθούν να διαρρέουν τα πάντα στην «Καθημερινή» (ακόμη και την πληροφορία για τα rapit test εν μέσω εορτών, που θα έκαναν και οι εμβολιασμένοι ) επιβεβαιώνει και μάλιστα με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ο Παπαχελάς, ως παλιά καραβάνα, ξέρει τι κάνει, αλλά κυρίως πως το κάνει. Γι αυτό και δεν πρέπει κανείς να τον υποτιμά…
- από τη στήλη BigMouth του powergame.gr