ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Πάει για κόμμα ο Μπογδάνος;


O διαγραφείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Α΄Αθηνών Άδωνις Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρήκε ευκαιρία «παρέμβασης» με αφομή τη χιουμοριστική ανάρτηση Μόσιαλου.
«Χλεύασε την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων με μια ρατσιστική ανάρτηση που προσβάλλει όσους αποστολή του είναι να πείσει, αλλά η κυβέρνηση τον κρατά στη θέση του εκπροσώπου της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς υγείας. Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ», σημείωσε σε ανάρτησή του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής. Σε νεότερη δε ανάρτησή του σημείωσε πως «σε μια κρίσιμη φάση της πανδημίας η κυβέρνηση προτίμησε να οδηγήσει δια της προσβολής χιλιάδες πολίτες οριστικά εκτός εμβολιασμού»!
Οπως γράφουν τα "Παιχνίδια Εξουσίας" οι παρεμβάσεις αυτές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου οδηγούν πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σε εκτιμήσεις πως ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν φλερτάρει πια με το ενδεχόμενο επανόδου στη Νέα Δημοκρατία, αλλά ότι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του δεξιότερα αυτής. Ακόμα –όπως τονίζουν- και με την ίδρυση πολιτικής Κίνησης. Να δούμε, όμως, τι θα δείξει ο χρόνος!