ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Αδιάβαστος ο Βορίδης, δεν γνώριζε ότι οι μάσκες ΚΝ95 είναι μίας χρήσης...


Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Παπαδάκης του έθεσε την αύξηση που παρατηρείται στις μάσκες ΚΝ95. 
«Αυτή εδώ είναι μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95. Άκουσα τον κύριο Μαγιορκίνη που πηγαίνει συνέχεια στον ΣΚΑΙ και δεν έρχεται εδώ να λέει οτι αυτές προσφέρουν υψηλή προστασία. Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της. Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι... Η απάντηση για ένα προϊόν που έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλουν, η επιτροπή λοιμωξιολόγων. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει οτι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά (σ.σ προφανώς εννοούσε 5μελή οικογένεια), σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ», του είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής.
Ο Μάκης Βορίδης θέλησε να απαντήσει και πιάστηκε... «αδιάβαστος» λέγοντας: «Καλά, αυτή δεν είναι μίας χρήσης», με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει οτι είναι ημερήσιας χρήσης και τον υπουργό να δείχνει την έκπληξή του.