ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο ειλικρινής κ. Γεωργιάδης...


Με απόλυτο κυνισμό ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχθηκε τον καιροσκοπισμό της κυβέρνησης στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και απαντώντας στην κριτική, από επιστήμονες και την αντιπολίτευση, ότι έπρεπε να ληφθούν αμεσα, λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων, δήλωσε:
«Ασφαλώς και κολλάει ο ιός και αυτή τη βδομάδα, ωστόσο δεν θα τηρούσε κανένας τα μέτρα την Πρωτοχρονιά. Ξέρετε κανέναν στην Ελλάδα να θέλει να μείνει σπίτι του; Στην πολιτική πρέπει να έχουμε ρεαλισμό. Η κοινωνία δεν είναι διατεθειμένη να μείνει μέσα».
Την ίδια ώρα, με 629 ασθενείς σε ΜΕΘ και 9.284 κρούσματα, που δεν ξέρουμε πώς θα αποτυπωθούν τις επόμενες ημέρες σε νοσηλείες, ο υπουργός Ανάπτυξης ισχυρίστηκε ότι «δεν πιέζεται το σύστημα υγείας».
«Αφήσαμε ανοιχτά γιατί δεν έχει ξεκινήσει η πίεση στο σύστημα υγείας και σεβόμαστε τους επιχειρηματίες», είπε και κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης, να βάζει στο στόχαστρο μια ηλικιακή ή κοινωνική ομάδα στην οποία μεταβιβάζει την ευθύνη για τη διάδοση του κορονοϊού, πρόσθεσε: «Κάνω έκκληση στους νέους εάν έχουν βγει σε νυχτερινά κέντρα να αποφύγουν τη συνάντηση με μεγαλύτερους», γιατί «το κύμα είναι εδώ, τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες τα κρούσματα θα ανεβαίνουν και θα σπάσουμε τα ρεκόρ όπως γίνεται και στις άλλες χώρες».
Α.Κ. / EφΣυν