ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Η Έλενα και η Τζένη: Γιατί η Ακρίτα δεν τρώει κρέας


Με ένα καταπληκτικό κείμενο για το Πάσχα (και την σφαγή των αμνών), η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα μας αποκαλύπτει ότι δεν τρώει κρέας..Με έναν μοναδικό τρόπο γραψίματος, η Έλενα Ακρίτα, προσπαθεί να εξηγήσει πώς αισθάνονται αυτές τις ημέρες με τα σουβλίσματα όλοι αυτοί  - ανάμεσά τους και η ίδια- που δεν τρώνε κρέας.
«Προσωπικά, ακόμα και την εποχή που το έτρωγα, την εικόνα του σουβλίσματος αδύνατον να την αντέξω. Όπως κάθε υποκριτής που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εγώ καθόμουν μακριά από τις σούβλες, αλλά μια χαρά λιγουρευόμουν το κρέας που έμπαινε στο πιάτο μου» αναφέρει η Ελενα Ακρίτα και συμπληρώνει:
«Φυσικά εμείς που δεν τρώμε κρέας, είμαστε η μειοψηφία και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Παιχνίδι κάνει η πλειοψηφία και η πλειοψηφία θέλει αρνιά στη σούβλα και κοκορέτσια και σπληνάντερα.
Όπως κι εγώ παλιότερα, έτσι κι οι περισσότεροι δεν αντέχουν να βλέπουν την άγρια διαδικασία της σφαγής αλλά με μεγάλη όρεξη τρώνε και δεν αφήνουν ούτε κοκαλάκι. Το μωρό με τη στάμπα της σφαγής στο κορμάκι του. Που είτε το λένε Τζένη, είτε δεν το λένε τίποτα η μοίρα του είναι προδιαγραμμένη
».

- διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Ελενας Ακρίτα στο news247 ΕΔΩ