ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ο εργατικός αρχισυντάκτης


Την ώρα που γράφω αυτό το μικρό αφιέρωμα στον αρχισυντάκτη του κυριακάτικου φύλλου, φαντάζομαι την έκπληξή του για το πώς καταφέραμε να το περάσουμε κάτω από τη μύτη του δίχως.. να το δει. Είναι ο άνθρωπος που διαβάζει κάθε λέξη της εφημερίδας, το πολύτιμο βλέμμα που πιάνει λάθη και φροντίζει όλα να είναι άψογα, ως εκ τούτου του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Εργατικός, χαμηλών τόνων, λάτρης της ιστορίας και της γεωγραφίας, ποδοσφαιρόφιλος (Αεκτζής και Απόλλων Σμύρνης) έχει την «Κ» ως οικογένεια εδώ και 30 χρόνια. Ξέρει να χειρίζεται μαεστρικά τη στήλη με τις επιστολές των αναγνωστών, έναν σπουδαίο ομφάλιο λώρο για την εφημερίδα, ενώ γράφει με διαφορά τις καλύτερες λεζάντες, οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν υπογραφή. Μυστικό: στο πρώτο συρτάρι του γραφείου του έχει πάντα καραμέλες για τρατάρισμα.

Oλα τα παραπάνω τα έγραψε η συντάκτρια της εφημερίδας «Καθημερινή», Μαργαρίτα Πουρνάρα, σε σχόλιό της ("Το πολύτιμο βλέμμα της «Κ»") για τον αρχισυντάκτη Κώστα Λεονταρίδη.