ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Νέο layout, features και εμπειρία χρήσης από την Εναλλακτική Δράση


Έπειτα από 8 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, η Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com), ο μοναδικός θεματικός ιστότοπος προσωπικής ανάπτυξης και wellness στην Ελλάδα, με πάνω από 800.000.. μοναδικούς χρήστες τον μήνα και 500.000 fans στο Facebook, ανανεώθηκε! Με πλήρη αναβάθμιση της εμπειρίας του χρήστη, longform κείμενα και ένα πιο καθαρό και φιλικό εμπορικό περιβάλλον που περιλαμβάνει νέα features, όπως:
* Giga Billboard 1920Χ500, που στα κινητά μετατρέπεται σε vertical banner 360x600 (ή 300x600).
* Native ads κάτω από τα άρθρα, με προτάσεις άρθρων αλλά και external links που οδηγούν απευθείας σε landing page διαφημιζόμενων.
* Banner placements, με sticky elements, που τεχνικά έχουν μελετηθεί για μάξιμουμ απόδοση σε όλα τα διαφορετικά KPIs των πελατών.
Η Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com) είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά brands, κι αυτό γιατί καλύπτει μια σύγχρονη ανάγκη και ολοένα και αυξανόμενη τάση των ανθρώπων που αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική τους υγεία. Με δεκάδες χιλιάδες πρωτότυπα άρθρα, πολλά από τα οποία γίνονται viral.
Η Εναλλακτική Δράση είναι μέλος του δικτύου της Brainfood Media.