ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Διαδικτυακές Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθερίας του Τύπου


Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων συμμετέχει στις διαδικτυακές εκδηλώσεις της UNESCO για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθερίας του Τύπου, που αρχίζουν την Πέμπτη..29 Απριλίου και κορυφώνονται τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021.
Στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα διοργανωθούν, σε όλο τον κόσμο εκατοντάδες εκδηλώσεις, για την προσωπική ασφάλεια των δημοσιογράφων, τη βιωσιμότητα των ΜΜΕ, την παραπληροφόρηση καθώς και θεματικές ενότητες ειδικού περιφερειακού περιεχομένου με ομιλητές από διαφορετικές Ενώσεις μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.
Φέτος, η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων την πρωτομαγιά, τιμά όλους τους δημοσιογράφους που πέθαναν από Covid-19. Στη διοργάνωση του Σαββάτου 1 Μαΐου, θα συζητηθούν οι βέλτιστες πρακτικές για την ασφαλή άσκηση της δημοσιογραφίας και τη διασφάλιση της υγιεινής από τον Covid-19 στις αίθουσες σύνταξης των ειδήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων http://en.unesco.org/commemorations/worldpressfreedomday/2021/programme και να δηλώσουν συμμετοχή http://en.unesco.org/feedback/world–press–freedom–conference-2021-registration