ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Το GA επιστρέφει!..


Διαβάζουμε στη σελίδα του Galaxy bar στο facebook:
Τόσο καιρό διαβάζαμε παντού μία φράση η οποία ήταν εμπλουτισμένη με αγωνία και προσμονή: “Πότε θα ανοίξουν τα καφέ και τα μπαρ;”. Όσες φορές τη βλέπαμε -και λίγες περισσότερες- σκεφτόμασταν:.. “Πότε θα σας συναντήσουμε ξανά;”. Διότι η λύπη της απομάκρυνσης ήταν αμοιβαία, η ανάγκη για επαφή είναι αμοιβαία και πάνω από όλα η αγάπη είναι αμοιβαία. Έτσι μαζί με την Άνοιξη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο έρχεται επιτέλους και η επαναλειτουργία του Galaxy bar.
Τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου στις 16:00, ανάβουμε τη μηχανή του καφέ, ετοιμάζουμε τα γνωστά μας εδέσματα, ξεβιδώνουμε τα μπουκάλια, βάζουμε στα ποτήρια τα παγάκια και σας περιμένουμε γεμάτοι χαρά, πάντα φυσικά με απόλυτη υγειονομική ασφάλεια και τις απαραίτητες αποστάσεις. Γιατί έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Δεν θα αφήσουμε τον χρόνο να χαθεί. Θα τον κερδίσουμε πίσω.
Το Galaxy bar λοιπόν στη στοά της Σταδίου (εκεί που δείχνει ο Κολοκοτρώνης), δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό στέκι, επιστρέφει... Ενα μπαρ για τους πολλούς (μπαρόβιους) αλλά κυρίως για τους λίγους και μυημένους πότες.