ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Πώς η Δόμνα Μιχαηλίδου εξαγρίωσε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ


Διπλή γκάφα
Κάτι πρωτοφανές κατάφερε η Δόμνα Μηχαηλίδου, λόγω της πολιτικής της απειρίας: εξαγρίωσε και την τοπική Νέα Δημοκρατία της Β΄ Πειραιά, έφαγε συγχρόνως άκυρο και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πώς έγινε.. αυτό: η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είχε κανονίσει την περασμένη Τρίτη να κάνει περιοδεία με τη βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων στη Νίκαια, 22 χρόνια μετά τον… σεισμό.
Κάλεσε και τον δήμαρχο της περιοχής και ακολούθως το… ανακοίνωσε ως τετελεσμένο στα στελέχη και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εξεπλάγησαν. Οπως είναι λογικό, η περιοχή έγινε άνω-κάτω. Τελικά την κατάσταση έσωσε ο τοπικός δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί για υγειονομικούς λόγους, εξηγώντας αναλυτικά στην υφυπουργό τι συμβαίνει σήμερα στην περιοχή που επρόκειτο να επισκεφθεί.
Λεπτομέρεια: ο δήμαρχος είναι φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα το κυβερνητικό στέλεχος να εκτεθεί και στα μάτια των τοπικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η επίσκεψη βεβαίως ακυρώθηκε, αλλά επιβεβαιώθηκε αυτό που λέει από παλιά ο Διονύσης Χατζηδάκης: «Τα Γέιλ και τα Κέμπριτζ δεν σε κάνουν πολιτικό».

- από το Θεωρείο της Καθημερινής