ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Εξώδικο του εκδότη των «Παραπολιτικών» στο Tvxs

Ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης απέστειλε εξώδικο στο Tvxs διαμαρτυρόμενος για το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας που αφορούσε την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Κράνη.
Στο εξώδικο αναφέρεται πως ο Γιάννης Κουρτάκης θεωρεί ότι ρεπορτάζ του Tvxs.gr περιλαμβάνει ψευδή και δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του και τον εμπλέκει..
στην παραίτηση του τέως υφυπουργού Δικαιοσύνης.
Η απάντηση του Tvxs ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:
Το εξώδικο του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη θεωρεί ότι ρεπορτάζ του Tvxs.gr περιλαμβάνει ψευδή και δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του και τον εμπλέκει στην παραίτηση του τέως Υφυπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Κράνη, εμφανίζοντας τις επιθέσεις που δεχόταν από τα Παραπολιτικά, ως πιέσεις για «κλείσιμο σοβαρών δικαστικών υποθέσεων» άλλου επιχειρηματία και απειλή αντικατάστασης του από άλλη πρώην δικαστικό. Το ρεπορτάζ αναφερόταν σε άρθρα της εφημερίδας Παραπολιτικά γύρω από τον τέως Υφυπουργό, που προηγήθηκαν της παραίτησής του καθώς και αποσπάσματα από ρεπορτάζ της Εφημερίδας «Δημοκρατία» που υποστήριζε ότι ο παραιτηθείς Υφυπουργός βρέθηκε στο στόχαστρο «εκστρατείας σπίλωσης». Το ρεπορτάζ αρκείται στην παράθεση αποσπασμάτων από τις δύο εφημερίδες, δεν προχωρά σε συμπεράσματα ή αξιολογικές κρίσεις, δεν υιοθετεί καμία εκδοχή. Εκφράζει όμως εύλογες δημοσιογραφίες απορίες για την υπόθεση και τα επικριτικά άρθρα σε βάρος του παραιτηθέντος υφυπουργού.
Σημειώνεται ότι το επίμαχο δημοσίευμα του tvxs «κατέβηκε από την ιστοσελίδα.