ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Το «Oruc Reis» στο Καστελλόριζο κι ο Πέτσας «λιάζεται» στην Πάρο

«Τα άκουσε» για την εστίαση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Τι γράφει η «Αυγή»

Επικριτικά είναι τα σχόλια των πολλών ντόπιων αλλά και των παραθεριστών στην Πάρο -όπως αφηγούνται αυτόπτες μάρτυρες- από την εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα σε κοσμική παραλία με πανάκριβες ξαπλώστρες, αλλά και τη νυχτερινή του έξοδο προχθές, την ώρα που το..
«Oruc Reis» πόντιζε καλώδια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Τα παραπάνω γράφει η «Αυγή» και σχολιάζει:
"Την ώρα που έχει σημάνει συναγερμός κι έχουν ανασταλεί άδειες σε ευαίσθητους τομείς της κρατικής μηχανής αλλά και του στρατού, ο Στ. Πέτσας «λιάζεται» στο νησί της Πάρου. Κι αυτό την ίδια μέρα που η κυβέρνηση με νέα έκτακτα μέτρα εμπνεύσεως... Παπαθεμελή καταδικάζει τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στην εστίαση και την ψυχαγωγία.
Μάλιστα, κυκλοφορεί σε όλο το νησί διάλογος που είχε με επιχειρηματία, ενώ αλγεινή εντύπωση έκανε ότι ο ίδιος κουνούσε απλώς το κεφάλι του στις επισημάνσεις και στα παράπονα των επιχειρηματιών και ρόλο εκπροσώπου του είχε αναλάβει η σύζυγός του...
Ο διάλογος ήταν ενδεικτικός όπως και τα ερωτήματα που καίνε τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους: «Γιατί αποφασίσετε να μας ‘σκοτώσετε’ χωρίς να μας εξηγήσετε τους λόγους; Ποιο επιδημιολογικό φορτίο σάς οδήγησε σ’ αυτό το μέτρο όταν επισήμως σήμερα σε όλες τις Κυκλάδες τα κρούσματα ήταν μηδέν, χθες τρία και προχθές ένα;».
Η μοναδική απάντηση του Στ. Πέτσα ήταν να κουνάει το σκυμμένο κεφάλι του και να απαντά η σύζυγός του το απίστευτο... «μα έχετε πολύ κόσμο».
Σε όλα τα νησιά που μπήκαν σ’ αυτήν την περίεργη καραντίνα επικρατούν ανησυχία και τρόμος για τις συνέπειες αυτών των μέτρων, με τους περισσότερους να εκφράζουν φόβους για μαζικές απολύσεις και λουκέτα."