ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Το μήνυμα του “Βήματος” στο Μαξίμου

Ο τίτλος της σημερινής παρέμβασης του Αντώνη Καρακούση, μέσα από τις στήλες της εφημερίδας που διευθύνει, είναι επαρκής για το τι θέλει να πει: «Θα αντέξει άραγε ο κ. Μητσοτάκης τους αέρηδες του καιρού μας;».
Αφού περιγράφει ο διευθυντής του «Βήματος» πώς η κυβέρνηση έχτισε την αποδοχή της μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις του.. προηγούμενου έτους, καταλήγει για το από εδώ και πέρα:
«Δεν χωρεί αμφιβολία ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για τον κ. Μητσοτάκη, θα απαιτήσουν συνέπεια, καλούς χειρισμούς και ‘πολεμιστές’ ικανούς να υποστηρίξουν στην πράξη το πρότυπο διακυβέρνησης που εκείνος επέλεξε και έχτισε. Κοινώς έχει ακόμη το πάνω χέρι, αλλά στην πολιτική είναι κοινώς παραδεκτό ότι τα πάντα ρει, ότι όλα εξελίσσονται, δεν υπάρχουν βεβαιότητες και πως τα πάντα κρίνονται εκ τους αποτελέσματος.
Μένει λοιπόν», καταλήγει ο Α. Καρακούσης, «να αποδειχθεί αν θα αντέξεις τους αέρηδες που φούσκωσαν αρχικώς τα πανιά του και τώρα απειλούν οι ίδιοι να τα σκίσουν».
Ν. Παπ. / libre