ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Edward Snowden «Το Μεγάλο Φακέλωμα»

Το όνομά μου είναι Edward Joseph Snowden. Κάποτε εργαζόμουν για το κράτος όμως πλέον εργάζομαι για τον πολίτη. Χρειάστηκαν σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω ότι ήταν ταυτόσημες οι έννοιες αυτές, και όταν πλέον το κατάλαβα, μου προκάλεσε κάποια προβλήματα στη δουλειά.
Το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον διαθέτω το χρόνο μου..

προσπαθώντας να προστατέψω τον πολίτη από το άτομο που ήμουν κάποτε δηλαδή κατάσκοπος της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA ) και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας (NSA), ένας ακόμη νεαρός τεχνολόγος που προσπαθούσα να οικοδομήσω έναν καλύτερο, ήμουν βέβαιος, κόσμο.
Αυτές είναι οι πρώτες αράδες από το βιβλίο του Edward Snowden «Το μεγάλο Φακέλωμα» που θα κυκλοφορήσει επισήμως στα βιβλιοπωλεία στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 από τις Εκδόσεις Ψυχογιός σε μετάφραση Χρήστου Καψάλη.
Η ανάγνωση είναι συναρπαστική όσο και η ζωή αυτού του Έντουαρντ. Και φυσικά οι σκέψεις για το πόσο ευάλωτοι είμαστε στον μαγικό ηλεκτρονικό κόσμο που ζούμε!
- διαβάστε την προδημοσίευση στο viewtag ΕΔΩ