ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Η (ευγενής) απάντηση Τσακαλώτου στην κριτική Δελλατόλα

Με χιούμορ και πνεύμα αυτοκριτικής έκανε δεκτή την κριτική του Αντώνη Δελλατόλα ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Real FM και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Παίρνω με θετικό τρόπο την..
κριτική, δεν είμαι θιγμένος σε καμία περίπτωση», ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σημειώνοντας ότι ο αριστερός παίρνει υπόψη την κριτική. «Το παίρνω σαν ευκαιρία να εξηγήσω που κάναμε λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ένας αριστερός δεν είναι κάποιος που ‘’πουλάει’’ ότι όλα πάνε καλά», είπε ακόμα ο Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι, αντιθέτως, ο αριστερός παίρνει υπόψη του συσχετισμούς και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί εντός αυτών αλλά και να τους αλλάξει, διαμορφώνοντας συμμαχίες.
Σε πρόσφατο άρθρο του ο Αντώνης Δελλατόλας είχε ασκήσει κριτική, μεταξύ άλλων, και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα πεπραγμένα του ως υπουργός Οικονομικών, σημειώνοντας ότι «όταν σου λαχαίνει ο ‘’κλήρος’’ από καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο με λαμπρές σπουδές (όπως πολλοί άλλοι) να ηγηθείς του υπουργείου Οικονομικών σε μια σημαντική περίοδο μετά τις αυταπάτες, δεν μπορεί να μην το εκτιμάς. Έχεις μπει στα σαλόνια των Βρυξελλών, στα γραφεία των μεγάλων τραπεζών, στα άδυτα της ΕΚΤ, δεν μπορείς να μιλάς και να εξηγείς την πολιτική σου μόνο στα ξένα ΜΜΕ και να απαξιοίς να ενημερώσεις τον κόσμο από τα ελληνικά μίντια (στο κάτω - κάτω ήσουν πολύ τακτικά καλεσμένος στα ενημερωτικά πρωινάδικα). Τι τους έχεις τους εδώ συναδέλφους, να καταγράφουν τις ατάκες από τα κρύα αγγλοσαξονικά ρητά;»
- ακούστε τι είπε ακριβώς ο Ευ. Τσακαλώτος  στο ραδιόφωνο του Real FM και στους Χατζηνικολάου και Δελλατόλα, stopontiki ΕΔΩ