ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Στον ANT1 άλλαξαν καρέκλες μετά την τούμπα του Παπαδάκη

Με καινούριες καρέκλες βρήκε η Δευτέρα τα τηλεοπτικά στούντιο του Ant1. Aφορμή ήταν το ατύχημα του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη on air, την περασμένη Παρασκευή (δείτε ΕΔΩ). Ο πολύπειρος παρουσιαστής έσκυψε προς το μέρος της συμπαρουσιάστριάς του για να δει κάτι και η καρέκλα γλίστρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος - ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ενώ στον..
αέρα βρισκόταν η καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Ant1 ο καλεσμένος δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης είχε επίσης μια παρόμοια εμπειρία. Ενώ συνομιλούσε με τους υπολοίπους σε πάνελ, η καρέκλα του γλίστρησε και βρέθηκε κι αυτός στο έδαφος (δείτε ΕΔΩ)!
Όπως αναφέρει το protothema.gr, το κακό... τρίτωσε, καθώς επίσης την Παρασκευή, την ίδια μέρα με την «τούμπα» του Γιώργου Παπαδάκη, ανάλογο ατύχημα είχε ένας καλεσμένος της εκπομπής, ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, όμως κατά την διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος.
Έτσι, πρωί πρωί σήμερα Δευτέρα, όλες οι παλιές καρέκλες αντικαταστάθηκαν από το κατάστημα επίπλου που τις παρείχε στην εκπομπή. Ήρθαν καινούριες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, που -τουλάχιστον - φαίνονται πιο... σταθερές