ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

10 χρόνια Δισκορυχείον

Συμπληρώνουμε, σήμερα, 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο διαδίκτυο και φυσικά πολύ περισσότερα ως «τίτλος», καθώς ως έντυπο δισκορυχείον (στο περιοδικό Jazz & Tζαζ) υπάρχουμε από τον Οκτώβριο του 1996. Το on line δισκορυχείον είναι ένα blog που ξεκίνησε ήσυχα και αθόρυβα, στις 22 Σεπτεμβρίου 2009, και που μετά από μια δεκαετία συνεχίζει να αναπτύσσεται, από μέρους μας, με την ίδια όρεξη και..
με την ίδια πάντα ευσυνειδησία.
Κόσμος πάει κι έρχεται. Παλαιοί φίλοι μάς εγκατέλειψαν, άλλοι αραίωσαν την παρουσία τους, κάποιοι μας διαβάζουν περιστασιακά, κάποιοι τακτικά ή και καθημερινά, ενώ και νέοι αναγνώστες προστίθενται κάθε μέρα,... Είμαστε μια ζωντανή σελίδα που συνεχίζει να παρέχει πληροφόρηση και να αναπτύσσει προβληματισμούς για θέματα που σχετίζονται με τη μουσική, τις ταινίες, τα βιβλία, τα περιοδικά και ό,τι άλλο πέφτει στην αντίληψή μας, που να μας απασχολεί και να μας ενδιαφέρει.
4055 αναρτήσεις (αυτή είναι η 4056η ) μέσα σε 10 χρόνια δεν είναι ένας μικρός, ένας ευκαταφρόνητος αριθμός. Σημαίνει κάτι παραπάνω από μια ανάρτηση κάθε μέρα, επί 10 χρόνια! Υπάρχει ήδη άπειρη ύλη στο δισκορυχείον, η οποία ανακαλύπτεται και ξανα-ανακαλύπτεται συνεχώς από παλιούς και νέους φίλους, όπως και μια αστείρευτη πηγή νέων ερεθισμών, που μας δίνει το δικαίωμα να λέμε ότι θα υπάρχουμε εδώ... όσο θα υπάρχουμε εδώ.
Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την επαφή και την επικοινωνία!
- diskoryxeion