ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Στην πόλη που άνθισε το ρεμπέτικο

Στην πόλη που άνθισε το ρεμπέτικο τραγούδι, τον Πειραιά είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ρεμπέτικο Σεργιάνι» που μεταδίδεται την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 23:00 από το Δεύτερο Πρόγραμμα. Βαμβακάρης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάνου, Μπαγιαντέρας, Παπάζογλου, Χατζηχρήστος, Μητσάκης,//
Κερομύτης και οι υπόλοιποι της ρεμπέτικης παρέας ζωντανεύουν με τα τραγούδια τους εικόνες από τις γειτονιές του Πειραιά, και δίνουν το στίγμα της πόλης την περίοδο του μεσοπολέμου και των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων.
***
Συνταγματική αναθεώρηση, η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και οι σχέσεις Κράτους- Εκκλησίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Άρη Ραβανό, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1.
***
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ορκωμοσία του ως βουλευτής στη Βάλια Πετούρη και στην εκπομπή «Επτά», που μεταδίδεται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:30 στην ΕΡΤ1.
***
Στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
Παρόντες η γυναίκα του Μεταξία και ο γιος του Γρηγόρης Μπιθικώτσης.