ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Το ΕΡΤ Sports, το ντέρμπι και οι Γιώργηδες

Από χθες που έκανε πρεμιέρα το ΕΡΤ Sports, δεν άλλαξα κανάλι. Τα έχω δει όλα. Κι ας είναι και «κονσέρβες». Χόρτασα ποδόσφαιρο, με Μάντσεστερ Σίτι, Μέσι, Μπαρτσελόνα και πολλά πολλά άλλα.
Το νέο, αποκλειστικά αθλητικό κανάλι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, φέρνει σε κάθε σπίτι το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, για όλους τους Έλληνες πολίτες και..
για όλα τα αθλήματα. Η Super League, η Football League, τα παιχνίδια της Basket League, όλα τα Grand Prix της F1, το τένις, οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και αθλητικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικό περιεχόμενο από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, συνθέτουν το πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports.

YΓ Σήμερα λέει παίζουν ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Super League. Το ντέρμπι θα προβληθεί ζωντανά από συνδρομητικό κανάλι με ώρα έναρξης στις 19:30. Θα θέλαμε να το εδειχνε η δημόσια τηλεόραση αλλά δεν θα στενοχωρηθούμε κιόλας. Θα μας κόστιζε μόνο αν οι δύο ομάδες ήταν της ίδιας κλάσης με αυτές που κάποτε είχαν στις τάξεις τους τούς δύο Γιώργηδες της φωτογραφίας...