ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Στην ΕφΣυν ψηφίζουν για νέο διευθυντή σύνταξης

Κάλπες έστησαν στην Εφημεριδα των Συντακτών μετά την αποχώρηση του διευθυντή σύνταξης Γιάννη Σμυρλάκη από την Εφημερίδα των Συντακτών (ανέλαβε διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ).
***
Ως γνωστόν στο συνεταιριστικό εγχείρημα της Κολοκοτρώνη 8  όλα τα όργανα διεύθυνσης και διοίκησης εκλέγονται. Ετσι σήμερα και αύριο..
στην ΕφΣυν παράλληλα με το κλείσιμο του φύλλου ψηφίζουν για τη θέση του διευθυντή σύνταξης - υπάρχει και Εφορευτική Επιτροπή (φωτογραφία) που μεριμνά για την... εύρυθμη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.
***
Αποχωρήσεων συνέχεια στον μιντιακό όμιλο του Δημητρη Μάρη. Παρελθόν για τον Sport24 103.3 αποτελεί ο Γιάννης Καραλής που έκανε εκπομπές από την αρχή της σεζόν, μαζί με τον Κώστα Γκόντζο και τον Παύλο Σαχτούρη. Οι δύο τελευταίοι συνεχίζουν κανονικά στο σταθμό, καθημερινά 6 με 9 το βράδυ.
***
Στην τελική ευθεια η δημουργία του ειδησεογραφικού site που ετοιμάζει ο Γιάννης Φιλιππάκης (Δημοκρατία, Espresso, Εστία, Live Sport). Το site του ομίλου Φιλιππάκη θα το "τρέξει" ο Νίκος Ελευθερόγλου.
***
Aν έχετε χάσει τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της τηλεόρασης και των media, το διαδραστικό περιοδικό της ''Ψηφιακής Τηλεόρασης'' έρχεται για να καλύψει τα κενά αυτά. Βρείτε το δωρεάν στο site digitaltvinfo.gr και ενημερωθείτε για όλα τα νέα στον κόσμο των media.