ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Σύσκεψη στο Documento

Για αποκάλυψη βόμβα που έρχεται με το Documento , κάνουν λόγο οι επιτελείς της εφημερίδας και ανεβάζουν φωτογραφίες από τις συσκέψεις της Παρασκευής.
***
Αυτή την Κυριακή το Documento προσφέρει δυο συλλεκτικούς τόμους του HotDoc History, που μετά την εξάντλησή τους επανακυκλοφορούν. Ο πρώτος τόμος έχει γενικό τίτλο..
«Ήρωες και Προδότες» κι ο δεύτερος «Αποικίες, Β΄Παγκόσμιος, Τσε».
***
Mε τον Αντώνη Σρόιτερ ξαγρύπνησαν χθες οι τηλεθεατές. Η εκπομπή «Αυτοψία» μπήκε δυνατά στην αρένα της τηλεθέασης και αναδείχθηκε νικήτρια στη μεταμεσονύκτια ζώνη, τόσο στο σύνολο κοινού με ποσοστό 21%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,7%. Στις γυναίκες ηλικίας 15-24, η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 34,7%!
***
Αυτήν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 23:15 το Total Football φωτίζει από όλες τις πλευρές το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο του Open τον
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο Τζόλε θα αναλύσει και θα σχολιάσει μαζί με τον Ντέμη, τον Κώστα Κατσουράνη και την υπόλοιπη παρέα την καθοριστική αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης».
***
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη (18 και 19 Φεβρουαρίου) επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία για τη δρομολόγηση δράσεων συνεργασίας, τόσο με τη Βόρεια Μακεδονία, όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο και με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων.
Ο Υπουργός θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Δυτικών Βαλκανίων, με θέμα την Ψηφιακή Ατζέντα της Επιτροπής για την περιοχή.
***
Το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, οι πιθανές επιπτώσεις τα επόμενα χρόνια, η θέση και οι ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αναβάθμιση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της Ένωσης για την έγκαιρη αντίδραση στις φυσικές καταστροφές είναι τα βασικό θέμα της εκπομπής «EUROPE» - με την Ευα Μπούρα- που ταξίδεψε στο Στρασβούργο και θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:30.