ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Αλλάζει εμφάνιση η ιστοσελίδα της ΕφΣυν

Το ρολόι έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Οι τεχνικοί στην Κολοκοτρώνη 8 δουλεύουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη νέα εμφάνιση της ηλεκτρονικής έκδοσης της Εφημερίδας των Συντακτών. Το efsyn.gr, που αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εφημερίδας, αλλάζει και από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου θα διαβάζεται... αλλιώς.
Εχοντας ως εργαλείο την
αναγνωρισμένη πλατφόρμα Drupal, στην ΕφΣυν σχεδίασαν και υλοποιούν έναν ενημερωτικό διαδικτυακό τόπο υψηλής διαθεσιμότητας και ταχύτατης πρόσβασης, που θα καλύψει τις ανάγκες των αναγνωστών και θα φέρει μια νέα εμπειρία χρήσης απ’ όπου και αν διαβάζεις την ΕφΣυν (υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, ταμπλέτα κ.ά.).
Η πρόοδος της τεχνολογίας, οι νέες συσκευές ανάγνωσης, η αλλαγή των συνηθειών του κοινού αναφορικά με το πώς, πότε και από πού μπαίνει στο διαδίκτυο έχουν καθοριστική σημασία για τον σωστό σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Ετσι η ΕφΣυν, με φρέσκες ιδέες και χρήση νέων τεχνοτροπιών, υπόσχεται ότι θα εξασφαλίσει ένα άρτια λειτουργικό σάιτ, που σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στις οθόνες μας.