ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΕΔΟΕΑΠ: SOS για τη συμμετοχή στην επικαιροποίηση

Ο ΕΔΟΕΑΠ δε θα μπορέσει να διατηρήσει το υφιστάμενο επίπεδο παροχών του, εάν δεν εκπονήσει την αναλογιστική μελέτη, βασική προϋπόθεση της οποίας είναι η ολοκλήρωση της online «Επικαιροποίησης Στοιχείων Ασφαλισμένου» (edoeap.gr).
Για αυτό και υπενθυμίζει σε όλους τους ασφαλισμένους -συνταξιούχους και εν εν ενεργεία, παλαιούς και νέους- ότι η επικαιροποίηση πρέπει να έχει γίνει έως αυτήν την.. Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.
Η αναλογιστική μελέτη είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ύπαρξη του Οργανισμού, καθώς αποτελεί ένα εκ των βασικών νομικών επιχειρημάτων έναντι των εργοδοτικών προσφυγών, που ζητούν την κατάργηση του 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ. Η μη συμμετοχή στην επικαιροποίηση, εμμέσως πλην σαφώς, οδηγεί στη μη εκπόνησή της και άρα θέτει σε κίνδυνο το παρόν και το μέλλον του Οργανισμού. Το τελευταίο 48ωρο στον έλεγχο και τη συμπλήρωση των στοιχείων τους προχώρησαν 866 ασφαλισμένοι, ενώ συνολικά έως τώρα η συμμετοχή φθάνει τους 7.076 σε σύνολο 17.500 ασφαλισμένων.