ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ανταλλαγή τεχνογνωσίας για τον κλάδο των ΜΜΕ

Την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ανακοίνωσε την Παρασκευή το iMEdD – Incubator for Media Education and Development*.
O πρώτος άξονας της δράσης του είναι το Ideas Zone, «ένα πρόγραμμα ανταλλαγής και μεταφοράς τεχνογνωσίας, βέλτιστων πρακτικών και εμπειρίας από εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό».
Απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους και επαγγελματίες..
στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο πρώτος θεματικός κύκλος διάρκειας 3 μηνών θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου με τίτλο «Η επόμενη μέρα: νέα μοντέλα, νέα εργαλεία, νέα πραγματικότητα». Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας.
Στη φωτογραφία από αριστερά): Στρατής Τριλίκης (Διευθυντής προγραμμάτων), Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου (Διευθύνουσα σύμβουλος), Δημήτρης Μπούνιας (Υπεύθυνος ομάδων), Βασίλης Κόγιας (Υπεύθυνος πληροφορικής), Άννα Ζηλάκου (Επιχειρησιακή διευθύντρια)

* Το iMEdD είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2018 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στόχος του iMΕdD είναι να δημιουργηθεί ο πυρήνας της σύγχρονης δημοσιογραφίας και μια ισχυρή κοινότητα ανεξάρτητων επαγγελματιών των media μέσα σε ένα φιλόξενο χώρο που ευνοεί τις συνεργασίες και την ανάπτυξη ιδεών και νέων εγχειρημάτων, με αρωγό την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Η δραστηριότητά του αναπτύσσεται, στα πρώτα του βήματα, σε δύο βασικούς άξονες, το Ideas Zone και το Incubator».