ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Όλο ιδέες είναι…

Αρκετά έχει αλλάξει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τον τελευταίο καιρό και υπεύθυνος γιαυτό είναι ο Βασίλης Παπαδρόσος. Δική του ιδέα, εξάλλου, ήταν και η αλλαγή της ώρας του δελτίου, προκειμένου να ‘’πάρει’’ τηλεθεατές από αυτές που αρχίζουν πιο νωρίς. Οι εργαζόμενοι, πάντως, εξακολουθούν να είναι μοιρασμένοι και αρκετά επιφυλακτικοί, αν και..
αναγνωρίζουν την εμπειρία του και την τεχνογνωσία του στην ενημέρωση…
 ***
Ο Λιάτσος ξεσκέπασε τον Άδωνη
Αυτά κάνουν οι... δημοκρατικοί άνθρωποι του κ. Μητσοτάκη. Παρεμβαίνουν χρησιμοποιώντας τους ισχυρούς των media και της οικονομίας στην δουλειά των δημοσιογράφων, για να κάνουν κουμάντο στις εκπομπές και να τους υπαγορεύουν τι θα λένε και τι θα γράφουν. Όμως, ο Αδ. Γεωργιάδης έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Διαβάστε τις καταγγελίες Λιάτσου και θα καταλάβετε την τακτική του.
«Έχει βρει "κόλπο" που όταν θέλει να βρίσει κάποιον, αντί να το γράψει ο ίδιος, κάποιο ανώνυμο τρόλ, ως εκ...τηλεπάθειας γράφει ένα υβριστικό tweet την κατάλληλη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρειάζεται να τον κάνει retweet (λες κι είμαστε μπαμπουϊνοι και δεν καταλαβαίνουμε)». Μάλιστα έπαιξε βίντεο από τον παλιό καλό καιρό που ο Άδωνης ασχολιόταν με την Μακεδονία βρίζοντας τον Κ. Καραμανλή. Ο Μητσοτάκης άχνα για όλα αυτά.
***
O ευτραφής καναλάρχης
Έτσι εξηγείται η κατάρρευση του καναλιού του. Σε μια εποχή που οι καναλάρχες και οι εκδότες κυνηγούν το τελευταίο ευρώ, του ζητήθηκε μια πρόταση-προσφορά για να παραχωρήσει τηλεοπτικό χρόνο σε ενδιαφερόμενο. Σοβαρό άνθρωπο της αγοράς, με εξαιρετικό όνομα στην πιάτσα. Καλοπληρωτής ο συγκεκριμένος και χωρίς δάνεια τραπεζικά. Από την περασμένη Δευτέρα έπρεπε να είχε δώσει ο ευτραφής καναλάρχης την προσφορά. Ο άλλος ακόμα την περιμένει.

- από το fmvoice