ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κάποιοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

Η δημοσιογραφία δεν είναι θέμα κλικ...

Στα προς αναθεώρηση άρθρα του Συντάγματος περνάει τελικά το άρθρο 3, που αφορά τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας και θρησκευτική ουδετερότητα.
Παρά τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στη διάρκεια της καταμέτρησης, σύμφωνα με τις οποίες η κυβερνητική πρόταση δεν συγκέντρωνε τις απαραίτητες ψήφους και δεν περνούσε, τελικά με την ανακοίνωση των..
αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας έγινε γνωστό ότι έλαβε 151 ψήφους και συνεπώς περνάει...
«Κάποιοι φαίνεται πως βιάστηκαν να πανηγυρίσουν και να καταγράψουν ήττα του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, χωρίς να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της καταμέτρησης», σχολίασε το Μαξίμου για το θρίλερ με την καταμέτρηση καθώς πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες ακόμη και μεγάλων εφημερίδων έπεσαν σε λάθος. Το σχόλιο του Μαξίμου καταλήγει:
«Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά η αγωνία τους να καταγράψουν έστω και μία πολιτική ήττα μίας κυβέρνησης, που προχωρά αλλάζοντας τη χώρα».