ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Τραπεζίτης και εφοπλιστής βάζουν πλώρη για μιντιακό όμιλο

Eπενδυτής αναζητείται επειγόντως στο protagon για την περαιτέρω ενίσχυση του σάιτ. Προ τετραμήνου είχε γραφεί (και διαψεύστηκε) ότι υπήρχαν συζητήσεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας στη γνωστή ιστοσελίδα.
***
Oι εξαγορές, οι συνέργειες και οι συγχωνεύσεις στο χώρο των ΜΜΕ έχουν ήδη ξεκινήσει (βλέπε..
Κοντομηνάς- Βαρδινογιάννης και Μαυρίδης - Παναγιωτάκης), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζομένους.
***
Γνωστός τραπεζίτης ψάχνεται, να δημιουργήσει όμιλο media. Μάλιστα όπως γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στη στήλη του στα Παραπολιτικά, έχει έρθει σε συμφωνία με εφοπλιστή για τη δημιουργία εταιρείας media.
***
Ο Ν. Καραμανλής επιμένει ότι θα βγάλει την νέα «Απογευματινή» στα περίπτερα παρά τις όποιες καθυστερήσεις και την αποχώρηση των Μουλίνου - Πουλόπουλου από το εκδοτικό σχήμα. Πάντως ο σχεδιασμός της εφημερίδας έχει ολοκληρωθεί και ήδη στα γραφεία της Συγγρού -παρά το στρίμωγμα- γίνονται τα πρώτα δοκιμαστικά.
***
Παρεμπιπτόντως ο Χρίστος Μουλίνος φαίνεται να έχει στα σκαριά μια καινούργια εφημερίδα που δεν θα είναι απαραίτητα πολιτική. Κάτι για ταμπλόιντ, με εμπλοκή και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ακούγεται...