ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η πληροφορία δεν είναι αλγόριθμος

«Η πληροφορία δεν είναι ένας αλγόριθμος. Ελευθερία του Τύπου και Εργασιακά Δικαιώματα στην εποχή των fakenews». Αυτό είναι το θέμα του Συνεδρίου της Ιταλικής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων στο οποίο παραβρέθηκε προσκεκλημένη και η πρόεδρος της Ενωσης των δημοσιογάφων της Αθήνας (ΕΣΗΕΑ) Μαρία Αντωνιάδου που ανέβασε και σχετική φωτογραφια στα social media.
***
Το μεσημέρι της Πέμπτης, στο..
STUDIO E της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής ανακοίνωσε δημόσια ότι το διοικητικό συμβούλιο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει εύφημο μνεία στον δημοσιογράφο Θωμά Σιδέρη για το ερευνητικό έργο του στο βιβλίο ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
***
Η αντίστροφη μέτρηση για την 64η Eurovision έχει αρχίσει και, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή, η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί με αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και με συνέντευξη της Κατερίνας Ντούσκα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή διοργάνωση.
***
Την Κυριακή έχει ντέρμπι, συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι. Συντονιστείτε από το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας για να ζήσετε στους ρυθμούς του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου το σπουδαίο ματς για την 21 η αγωνιστική του πρωταθλήματος.