ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Το εξώδικο Φουρθιώτη και οι αχυράνθρωποι του Βρυώνη

Βραχυκύκλωμα στο ΕΣΡ από τους μαϊμού μετόχους και το κουβάρι παρένθετων προσώπων και εταιριών

Μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης να τα έχει σπάσει οριστικά με τον Φίλιππο Βρυώνη και να ζητά με εξώδικο που του απέστειλε ποσά 6 εκατ. ευρώ ως ποσοστό που ισχυρίζεται ότι έχει συμφωνήσει με το Φίλιππο Βρυώνη επί των τηλεπωλήσεων και επί των συνολικών πωλήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον για μια τετραετία όμως το περιεχόμενο του ιδίου του εξωδίκου τινάζει στον αέρα το.. διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και προκαλεί βραχυκύκλωμα στο ΕΣΡ.
Ειδικότερα στο εξώδικο, που έχει στην κατοχή του το bankingnews, ο Μ. Φουρθιώτης δεν ισχυρίζεται απλά ότι ο Φ. Βρυώνης ήταν ο πραγματικός μέτοχος του Τηλεοπτικού Σταθμού Έψιλον  -επίσης ισχυρίζεται ότι είναι ο πραγματικός  της Τηλεοπτικής Ελληνικής ΑΕ- αλλά παραθέτει σωρεία στοιχείων  για την ταυτόχρονη συμμετοχή του κ. Βρυώνη σε διαφημιστικές εταιρίες και εταιρίες πωλήσεων μέσω παρένθετων προσώπων κοινώς αχυρανθρώπων
Πέραν τούτου φτάνει να αναφέρει ότι στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Nalotia με έδρα τα Virgin Islands συμφερόντων Βρυώνη (μέτοχος του Έψιλον στο παρελθόν) είχε ως μέτοχο ένα «ανύπαρκτο πρόσωπο» το Doctor Khaled Hamvri!
Ο Μ. Φουρθιώτης παραθέτει στοιχεία όχι μόνο για το μετοχικό κουβάρι που ισχυρίζεται ότι καταλήγει στον Φίλιππο Βρυώνη αλλά και ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση με γυάλινο μπουκάλι και απειλή από τον κ. Βρυώνη ότι θα βάλει μπράβους να τον σκοτώσουν .
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξώδικο έχει κοινοποιηθεί και στο ΕΣΡ το οποίο πλέον πρέπει να ελέγχει τα στοιχεία αυτά που περιλαμβάνει. Και εφ όσον αποδειχτούν ορθά η Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ που έχει υποβάλλει αίτηση για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα πρέπει να αποκλειστεί λόγω μη πλήρωσης των προϋποθέσεων του νόμου για τη μετοχική σύνθεση και τις δραστηριότητες των μετόχων. Ταυτόχρονα όμως προκύπτει ζήτημα αποκλεισμού και της Dimera που εξαγόρασε το Έψιλον καθώς το Έψιλον κατά το παρελθόν λειτουργούσε με μη νόμιμες προϋποθέσεις και θα έπρεπε ήδη να έχει αφαιρεθεί η άδεια πριν μεταβιβαστεί από τον Φ Βρυώνη στην εταιρία του κ. Ιβάν Σαββίδη.
 - από το bankingnews (δείτε ΕΔΩ το εξώδικο)