ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Στον όμιλο Φιλιππάκη η εφημερίδα «Live Sport»

Σκάει «βόμβα» στον Τύπο με Φιλιππάκη, έγραφε το harddog και το αναδημοσίευσαν οι zoornalistas (EΔΩ) αναφερόμενο σε μία από καιρό κυοφορούμενη αγοραπωλησία στον Τύπο που βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
Συγκεκριμένα το harddog μας πληροφορούσε:
Ο Όμιλος Φιλιππάκη, που ήδη είναι ευρύς από πλευράς εντύπων (Δημοκρατία, Espresso, Εστία, Προβλέψεις, Ορθόδοξη Αλήθεια) διευρύνεται..
περαιτέρω εντάσσοντας στο δυναμικό του μια ακόμα εφημερίδα. Πρόκειται για αθλητικό έντυπο, από τα καλύτερα, τα ποιοτικότερα και τα δημοφιλέστερα από πλευράς κυκλοφορίας, στον χώρο(...).
Τώρα διαβάζουμε στο SDNA:
Αλλαγή ιδιοκτησίας στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα «Live Sport». Μετά από σειρά ετών, η εφημερίδα που ανήκε στον Γιάννη Λάβδα, πέρασε στα χέρια του Γιάννη Φιλιππάκη, ενώ από 1η Μαρτίου θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η εφημερίδα τους τελευταίους μήνες οδήγησαν σε μία σημαντική αλλαγή στον χώρο του Τύπου.
Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου, η εφημερίδα περνάει και σε νέα διευθυντικά χέρια, καθώς το εγχείρημα θα τρέξει δημοσιογραφικά ο Βασίλης Βέργης.

ΥΓ Σχετικά με όλα τα παραπανω λάβαμε επιστολή με την υπογραφή «εργαζόμενοι του ομίλου» (σσ προφανώς εννοούν του ομίλου Φιλιππάκη) όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«Ο Φιλιππάκης χρωστάει από 4 μήνες στην μισθοδοσία μέχρι 6 μήνες στα μπλοκάκια. Απαιτεί απο όλους να κάνουν διπλή και τριπλή εργασία απλήρωτοι. (...) Ο άνθρωπος αγοράζει μια αθλητική εφημερίδα αντί 300.000 ευρώ που σήμερα οι εργαζόμενοί της πληρώνονται ακόμα στην ώρα τους. Σε λίγο κι αυτοί θα πάθουν ότι οι άλλοι στο υπόλοιπο συγκρότημα...»