ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο τελευταίος εφημεριδάς

Tελευταίο φύλλο σήμερα για την εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου που με ένα πρωτοσέλιδο λακωνικό σημείωμά της αποχαιρετά τους αναγνώστες της.
Με τον τίτλο «Αυλαία» η εφημερίδα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναστέλλει την κυκλοφορία της:
"Η  «Κυριακάτικη Ελευθερία» (45 μέρες μετά την απόσυρση από την αγορά του ημερήσιου φύλλου) αναστέλλει την κυκλοφορία της, αδυνατώντας να διαχειριστεί τα έσοδα από τις πωλήσεις και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις, με το βουνό των εξόδων.. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους αναγνώστες έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα μας σε αυτό το μικρό -σε χρονική διάρκεια- αλλά υπέροχο δημοσιογραφικό ταξίδι."
Στην ταυτότητα του τελευταίου φύλλου (αρ. 50) μέχρι την τελευταία στιγμή, μόνος, ο «Εκδότης - Διευθυντής» (και ο τελευταίος εφημεριδάς) Χρίστος Μουλίνος.
Στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας υπάρχει και άρθρο του Θοδωρή Ρουσόπουλου με τον τίτλο «Εφήμερη προκληση» που αναφέρεται στο κλείσιμο της «Ελευθερίας» και γενικότερα στην κρίση των εφημερίδων και των Μέσων ενημέρωσης .