ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ο Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών

«Λυπάμαι πολύ γι' αυτή τη χώρα» είπε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτημα του δημοσιογράφου των Financial Times (UK) στο πλαίσιο του οικονομικού φόρουμ στους Δελφούς, σχετικά με τις κατηγοριες ότι έλαβε ποσό ύψους ενός εκατ. ευρώ από τη φαρμακευτική βιομηχανία Novartis.
 «Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, τότε που η χώρα έχασε 150.000 θέσεις εργασίας», απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.
«Θα σας έλεγα, επίσης, ότι είναι ασυμβίβαστο το να χρησιμοποιεί κανείς την ιδιότητα..
του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας για να αναφέρεται σε προσωπικές υποθέσεις που έχει με τη δικαιοσύνη. Αυτά τα δύο πράγματα δεν νομίζω ότι μπορούν να συμβιβάζονται και ο καθένας θα πρέπει να το διπλοσκεφτεί. Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αν ο καθένας από εμάς από το πόστο στο οποίο βρίσκεται καθόταν και κοίταζε τη δουλειά του και το δικό του “χαρτοφυλάκιο” », τόνισε ο Ν. Παππάς μιλώντας στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.