ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Θέμα χρόνου η ένταξη Αμυρά στη ΝΔ

Στέρεψε το Ποτάμι

Τελικά η Φώφη είναι μεγάλη καρδιά αφού αντιμετωπίζει τον Σταύρο Θεοδωράκη ακόμη ως αρχηγό κόμματος! Κι αυτό διότι πλέον η μόνη συνεισφορά στο νέο Κίνημα θα είναι η παρουσία και η ψήφος του. Το Ποτάμι που δεν προλαβαίνει να μετρά απώλειες, ξεκίνησε με 17 βουλευτές στις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 και .. στις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη έχασε 6 έδρες. Από τότε, δηλαδή από μια ομάδα 11 βουλευτών, στην πορεία μέχρι σήμερα έφυγαν οι 5!
Με άλλα λόγια το Ποτάμι έχει απομείνει με 6 βουλευτές εκ των οποίων οι δυο βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός: ο ένας αλληθωρίζει προς τη ΝΔ και ο άλλος προς τον ΣΥΡΙΖΑ!
Μάλιστα η ειρωνία της τύχης είναι ότι στα χθεσινά 4χρονα γενέθλια του κόμματος η Κατερίνα Μάρκου που εξελέγη με το Ποταμι στη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε στη ΝΔ. Ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» η επόμενη μεταγραφή από το Ποτάμι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι ο Γιώργος Αμυράς!
- απο το enimerosi24.gr