ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Πόλεμο στον Μάρη κηρύσσει η Πειραιώς

«Documento» νούμερο δυο αποκαλούν – σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΝΔ την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ…
Αυτήν τη φορά τον εκνευρισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η δημοσκόπηση της εφημερίδας και τα ευρήματα της σε σχέση με την.. υπόθεση Novartis... Ωστόσο η Πειραιώς κάνει λόγο για καθημερινή παραποίηση της αλήθειας και κάλυψη της επικαιρότητας με συκοφαντίες και λάσπη.
Έτσι στο στόχαστρο του κόμματος μπαίνει ο εκδότης Δημήτρης Μάρης και οι στοιχηματικες του εταιρίες, σε συνδυασμό με τη φορολόγηση του διαδικτυακού τζόγου. Μάλιστα – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ομάδα στελεχών έχει την εντολή να ξεσκονίσει τα πάντα, εντός και εκτός Ελλάδας που αφορούν στον ιδιοκτήτη της 24 Media.
Θυμίζουμε ότι ο πόλεμος της ΝΔ με τον εκδότη του «ΕΘΝΟΥΣ» ξεκίνησε στις αρχές του έτους και συγκεκριμένα όταν η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο, «Στοχοποιούν τον Καραμανλή» μιλώντας για «Ταύτιση Μητσοτάκη – Αλαφούζου που εκτροχιάζει την ενότητα του κόμματος. Τότε η ΝΔ με ανακοίνωση της έκανε λόγο για προβοκατόρικο δημοσίευμα κατηγορώντας τον όμιλο Μάρη ότι έχει αναλάβει να προωθεί την προπαγάνδα και τα ψέμματα της κυβέρνησης.
- από το enimerosi24