ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

«Φρένο» της ΕΡΤ στον Θανάση Λάλα

Από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Λάλας επιστρέφει στην ΕΡΤ με την εκπομπή συνεντεύξεων «Τετράδια» υπήρξαν αντιδράσεις για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η εκπομπή έβγαινε και παλαιότερα από την ΕΡΤ, ενώ η προηγούμενη διοίκηση ενέκρινε την παραγωγή νέου κύκλου.
 Λίγο πριν από την πρεμιέρα, την ερχόμενη Τρίτη 27 Φεβρουαρίου,  υψηλά ιστάμενοι της δημόσιας τηλεόρασης έβαλαν «φρένο» στον Θανάση Λάλα, ενώ μάλιστα λέγεται ότι και απο το τμήμα ποιοτικού ελέγχου υπήρξαν πολλές.. ενστάσεις. Έτσι, όπως γράφει το newsit αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρεμιέρα και να επανεξεταστεί αν θα της δοθεί ή όχι το πράσινο φως με κάποιους να υποστηρίζουν το κόψιμό της εκπομπης του Λάλα.
Ενας άλλος λόγος, σύμφωνα με το dailymedia, είναι ότι ενώσεις εργαζομένων στα ΜΜΕ αντέδρασαν εντόνως, καθώς υποστήριζαν πως ορισμένες από τις συνεντεύξεις που θα προβάλλονταν έχουν παρθεί για λογαριασμό Μέσων που πλέον έχουν κλείσει και των οποίων οι εργαζόμενοι  παραμένουν απληρωτοι.
Τούτων δοθέντων η ΕΡΤ πήρε την απόφαση να μεταθέσει την πρεμιέρα της εκπομπή επ’ αόριστον, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τα «Τετράδια» μόνο από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού.