ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο αντιπρόεδρος του Alpha και ο «αποτυχημένος καράφλας»

Δίνει και παίρνει το ξεκατίνιασμα και το μαλλιοτράβηγμα στο χώρο της showbiz και της ραδιοτηλεόρασης.
Σε συνεχόμενα επεισόδια παίρνουν μέρος από τηλεκριτικούς μέχρι υψηλόβαθμα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο καβγάς του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου με την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη και οι απίστευτες δηλώσεις του αντιπροέδρου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δήμου Βερύκιου, για το Νίκο Μουτσινά.
Το περιστατικό με τον αντιπρόεδρο του Alpha συνέβη σημερα το πρωί όταν ο Δ. Βερύκιος.. βγήκε στο τηλεοπτικό Happy Day -αφού είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του σόου Sunday Live στον ΑΝΤ1-  και τοποθετήθηκε επικριτικά, όπως άλλωστε συνηθίζει:
«Πριν από μας βάζετε κάτι άλλο. Τον καράφλα βάζετε! Τον αποτυχημένο καράφλα! Την αποτυχία την έχετε κάνει εργόχειρο εσείς! Συζητάμε σοβαρά θέματα εδώ, πέφτει η ματιά μου στην τηλεόραση και βλέπω τον καράφλα! Τον αποτυχημένο καράφλα! Αν είχε μεσουρανήσει θα ήταν εδώ. Έφυγε, λάκισε και βρήκε την καταστροφή! Ποιος είναι ο Νίκος;».

Το «μαλλιοτράβηγμα» Γραμμέλη
με τον Αρναούτογλου

Του περιστατικού με τον Βερύκιο είχε προηγηθεί χθες ο καβγάς του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου με την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη με αφορμή τα όσα έγραψε η δεύτερη για τον Γιώργο Λιανό και την είσοδό του στο Survivor. Συγκεκριμένα η Γραμμέλη έγραψε μεταξύ άλλων για τον Λιανό:
«Τι είναι τούτο; Πώς βρέθηκε ο «Ελλάδας εχεις ταλέντο» στον Αγιο Δομίνικο, μάνα μου; Στείλτε τον πίσω στα τρία παιδιά του, είναι χάλια στην περιγραφή, κακώς φωνητικά και πολύ κατώτερος των περιστάσεων».
Ο Αρναούτογλου απάντησε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του: «Αφροδίτη Γραμμέλη ντροπή σου! Ούτε εσύ μας αρέσεις, ούτε η γραφή σου μας αρέσει, ούτε η παρουσία σου στην τηλεόραση μας αρέσει, καθόλου κιόλας. Κάνε ό,τι σχολιασμό θες – που βέβαια έχεις πάρα πολύ κακία μέσα σου και πολύ δηλητήριο και ξέρεις να συναισθήματα μου για σένα, γιατί δεν είσαι καθόλου δίκαιη στον τρόπο που λειτουργείς – αλλά μην ξανααφερθείς για το θέμα των παιδιών».
Η Γραμμέλη ανταπάντησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως της τηλεφώνησε ο Γ. Λιανός και της ζήτησε ευγενικά να αφαιρέσει τη φράση που αναφερόταν στα παιδιά του, πράγμα που έκανε. Η τηλεκριτικός ανέφερε πως μίλησε τηλεφωνικά και με τον Αρναούτογλου, στον οποίο είπε πως αυτό που έγινε δεν τιμά κανέναν από τους δυο και ότι έτσι λύθηκε το θεμα...