ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τα «εξτραδάκια»

Σαφώς  και υπάρχει θέμα πολιτικής ευθύνης της κυβέρνησης για τη διάταξη για την επιδότηση ενοικίου στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς που ψηφίστηκε το 2015.
Αλλά μην τρελαθούμε και με τα κοκόρια από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που μας κάνουν μαθήματα ηθικής όταν οι ίδιοι από το 1994 επιδοτούν το ενοίκιο των βουλευτών της περιφέρειας, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, όταν είχαν χτυπήσει ταβάνι τα "εξτραδάκια" στους.. υπάρχει θέμα πολιτικής ευθύνης της κυβέρνησης για τη διάταξη για την επιδότηση ενοικίου στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς που ψηφίστηκε το 2015. Αλλά μην τρελαθούμε και με τα κοκόρια από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που μας κάνουν μαθήματα ηθικής όταν οι ίδιοι από το 1994 επιδοτούν το ενοίκιο των βουλευτών της περιφέρειας, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, όταν είχαν χτυπήσει ταβάνι τα "εξτραδάκια" στους βουλευτές επί ημερών τους, όταν η βουλευτική αποζημίωση φλέρταρε με τα 10 χιλιάρικα το μήνα, όταν είχαν νομοθετήσει τη δυνατότητα οι πατέρες του Έθνους να μπορούν να μονιμοποιούν ξαδέλφες και μπατζανάκηδες στη Βουλή.
Το σημερινό θέμα προφανώς το χρεώνεται η κυβέρνηση, αλλά δεν έχουμε πάθει και αμνησία.βουλευτές επί ημερών τους, όταν η βουλευτική αποζημίωση φλέρταρε με τα 10 χιλιάρικα το μήνα, όταν είχαν νομοθετήσει τη δυνατότητα οι πατέρες του Έθνους να μπορούν να μονιμοποιούν ξαδέλφες και μπατζανάκηδες στη Βουλή.
Το σημερινό θέμα προφανώς το χρεώνεται η κυβέρνηση, αλλά δεν έχουμε πάθει και αμνησία.

- από το fb του Δημήτρη Σούλτα