ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Μία νέα ιστοσελίδα «γεννήθηκε»

Πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια, ξεκίνησε με έδρα την Ουάσιγκτον, και εν μέσω της δεινής οικονομικής κρίσης, στην Ελλάδα και την Κύπρο, η προσπάθεια της ιστοσελίδας Μignatiou.Com. Άρχισε σαν προσωπικό «μπλόκ» του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου και εξελίχθηκε σε ιστοσελίδα.
Βασική έγνοια του ιδρυτή της ήταν τα εθνικά θέματα, από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο, από τα Σκόπια μέχρι την Αλβανία, όπου δεινοπαθεί η ελληνική μειονότητα. Όλο αυτό το διάστημα, με πολύ προσωπική προσπάθεια, αλλά και με.. τη στήριξη φίλων, και συναδέλφων, η ιστοσελίδα, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ελεύθερο βήμα, στο οποίο, χωρίς καμία λογοκρισία, δημοσιογράφοι, αναλυτές, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, επιχειρηματίες, άνθρωποι με καριέρα στις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και απλοί πολίτες, εκφράζουν τη γνώμη τους, παραθέτουν απόψεις, σχολιάζουν, διαφωνούν, και πάνω από όλα παρέχουν πληροφόρηση.
Παράλληλα πρόσφερε έγκυρη ενημέρωση με πολλές αποκαλύψεις. Σήμερα, με γνώμονα ότι αυτό το ελεύθερο βήμα έχει πάνω από όλα μια εθνική αποστολή, το Μignatiou.Com, κάνει το επόμενο βήμα. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για το Ελληνικό Έθνος, την Ελλάδα και την Κύπρο, όπου οι κίνδυνοι και οι προκλήσεις είναι πολλοί και πολλές, η ιστοσελίδα αλλάζει, πρώτα παίρνοντας ένα όνομα, που κλείνει μέσα του, το μεγάλο στόχο της εθνικής αποστολής. Το Μignatiou.Com, γίνεται HellasJournal.Com, με μοναδική πρόθεση να δώσει ελεύθερη φωνή και βήμα στον απανταχού Ελληνισμό. Βασική και μοναδική επιδίωξη, να αποκτήσει ο Ελληνισμός το βήμα του, τη φωνή του, χωρίς φίλτρα και απόλυτη ελευθερία σκέψης και έκφρασης.
Σε αυτή την ιστοσελίδα η λογοκρισία είναι άγνωστη λέξη. Ο ιδρυτής Μιχάλης Ιγνατίου, ξεκινά αυτή την φιλόδοξη, αλλά απαραίτητη σε αυτή την κρίσιμη εποχή, προσπάθεια, πλαισιωμένος από μια ομάδα δημοσιογράφων, φίλων και αναλυτών, που συμμερίζονται το μεράκι και την αγάπη, για την έγκυρη, όλων των απόψεων, χωρίς καμία λογοκρισία, ενημέρωση.
Εδώ και δύο μέρες το HellasJournal.Com, βρίσκεται κοντά σας με έγκυρη και όσο το δυνατόν, άμεση ενημέρωση. Πλούσιο σε αναλύσεις, άρθρα γνώμης για προβληματισμό και σκέψη, χωρίς αναισθητικό και με πολλές ειδήσεις.
HellasJournal.com 
By Mignatiou.Com